søndag 25. august 2019

ignorer - tekstplassering

.
8.a) J.S. 2011: Putin/FSBs ide: Statsminister Jens Stoltenberg ble fanget - ifølge meg - i sin egen felle ved at FSB fikk hjulpet Anders Behring Breivik for å eskalere A.B.B.s ødeleggelser 22. Juli 2011 - For dermed kunne utpresse (Statsminister) Jens Stoltenberg - like til han dør...
.
AP har sin egen overvåking som jeg spøkefullt kaller "APs PST" - Hvor APs hemmelige overvåking holder til vet jeg ikke - men jeg vet at et slikt etterretningsorgan med stor sikkerhet har sin egen "Edward Snowden"...
.
APs etterretningsorgan følger i all hovedsak med på de varslere og andre som kan være en trussel mot APs politiske og AP/DNB økonomiske kriminalitet.
AP får tips om alle Norges varslere gjennom APs falske varslerpris "Zola-Prisen" - som eksisterer KUN for at AP skal kunne utvide sitt kartotek over AP-varslere.
.
Jeg har ikke tatt stilling til om Zola-Prisen opprinnelig ble startet som en overvåkingspris fra og for AP - ELLER om AP okkuperte prisen etterhvert.
.
Uansett: BÅDE Norges offisielle PST OG APs hemmelige etterretningsorgan ville ha oppfattet den trusselen som den høyreradikale nasjonal-onanisten Anders Behring Breivik representerte. A.B.B. var så uforsiktig at man kan lure på om han ønsket å bli oppdaget og stoppet.
.
I 2012 eller 2013 leste jeg at Anders Behring Breivik hadde fått overført et beløp tilsvarende 100.000 Euro til sin konto - men at det var umulig for PST å finne ut hvem som hadde donert pengene.
I 2017 googlet jeg den samme informasjonen - og den var blitt slettet fra internett!
.
Det var først i 2017 at jeg forsto at det var noe galt med (Statsminister) Jens Stoltenberg og "22. Juli" - for da la jeg merke til at presse og media repeterte at "Jens Stoltenberg hadde et personlig tap den 22. Juli."
AP & annen organisert kriminalitet har redaksjonell kontroll over så og si ALL presse og media i Norge (pressefrihet eksisterer IKKE i Norge) - så når presse og media - seks år etter 22. Juli - repeterer at "Jens Stoltenberg hadde et personlig tap den 22. Juli." - så er det Jens Stoltenberg som fremdeles ønsker å formidle det.
.
HVORFOR har Jens Stoltenberg dårlig samvittighet seks år etter 22. Juli?
Ifølge mine beregninger p.g.a. dette:
.
1.> I år 2001 ble Statsminister Jens Stoltenberg PERSONLIG venn med President Vladimir Putin TIL TROSS for at Statsminister Jens Stoltenberg VISSTE av Vladimir Putin/FSB sto bak bombingene mot en rekke boligblokker i og rundt Moskva rundt årtusenskifte > for å bygge opp behovet for en sterk Russisk leder: President Vladimir Putin.
.
2.> PST-sjef Janne Kristiansen kommer til SMK og forteller Statsminister Jens Stoltenberg at en høyreradikal planlegger et antatt mindre bombeangrep rettet mot AP og Regjeringskvartalet.
.
3.> Statsminister Jens Stoltenberg kaller inn APs Riksadvokat Tor-Aksel Busch og sammen med PST-sjef Janne Kristiansen diskuterer de tre hvordan de skulle kunne utnytte et mindre bombeangrep rettet mot AP og Regjeringskvartalet til APs fordel - gjennom økt AP-medlemsmasse og økt AP-sympati - samt å kunne få innført utvidede overvåkingstiltak mot Norges naive befolkning..
.
4.> Statsminister Jens Stoltenberg kontakter sin personlige venn President Vladimir Putin for å få vite hvilke fordeler FSBs bombeeksplosjoner mot boligblokkene i og rundt Moskva rundt årtusenskiftet hadde gitt FSB og Vladimir Putin. Samt spørre sin personlige venn President Vladimir Putin hva hans råd ville være om å stoppe eller utnytte den høyreradikales bombeangrep rettet mot AP og Regjeringskvartalet.
.
5.> President Vladimir Putin/FSBs hovedoppgave er å lokke flest mulig av Europas ledere til å begå tabber - slik at de ender opp i Moskvas lomme.
Det er 100% SIKKERT at President Vladimir Putin ville ha overtalt sin "venn" Statsminister Jens Stoltenberg til å la den høyreradikale få sprenge sin antatte mindre bombe - slik at AP og Statsminister Jens Stoltenberg kunne utnytte situasjonen til APs fordel.
.
6.> Det er 100% SIKKERT at President Vladimir Putin ville forstå hvilken ufattelig gavepakke Statsminister Jens Stoltenberg ga til Moskva - slik at President Putin med 100% SIKKERHET ville ha gitt beskjed til FSB og beordret de til å kontakte Russlands Ambassade i Oslo (CD-beskyttet) for å få de til å finne den høyreradikale og overføre 100.000 untraceble Euros til hans konto samt gi han bombe- og skytetrening.
.
Slik gikk det til av President Putin/FSB fikk eskalert A.B.B.s ødeleggelser - for så å feste Statsminister Jens Stoltenberg med superlim til Moskvas lomme - "til evig tid"...
.
Legg merke til hvordan PST-sjefen Janne Kristiansen bablet usammenhengende til pressen - før hun fikk et nervøst sammenbrudd og måtte gå av som PST-sjef. En PST-sjef skal selvfølgelig være SÅ tøff at vedkommende kan klare å håndtere en masseskyting i måneden.
Grunne til at PST-sjef Janne Kristiansen fikk et nervøst sammenbrudd var fordi hun ble overtalt av Statsminister Jens Stoltenberg og APs Riksadvokat Tor-Aksel Busch til IKKE å stoppe Anders Behring Breivik - men heller høste fordeler fra hans antatte mindre - og ufarlige - angrep.
.
Ingen av de tre kunne ha forutsett angrepet på Utøya - da A.B.B. ikke hadde fortalt noen om det planlagte angrepet på forhånd.
.
Til tross for det har (Statsminister) Jens Stoltenberg, APs Riksadvokat Tor-Aksel Busch og (PST-sjef) Janne Kristiansen blodet fra 77 lik på sine hender...